Kantong Dahar beurang Logo Adat Sareng Insulated Sareng Bisa Digunakeun Ti Acoolda ACD8030

Katerangan pondok:


  • Item NO.:ACD-8030
  • Bahan:300D brushed kain Oxford
  • warna:Hideung, Navy, Gray, Pink, Apricot konéng, Langit biru
  • ukuran:Ukuran: 7L/25.5*15*18.5cm atawa 15L/29*21.5*25cm
  • Kamampuhan suplai:50000
  • OEM:Enya
  • MOQ:1000 lembar
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Naha anjeun milarian kantong tuang siang anu tiasa nyocogkeun sadaya tuangeun sareng inuman anjeun tanpa ageung teuing?

    Kantong dahar beurang 7L Acoolda mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun kabutuhan tuang siang anjeun bari tetep cukup kompak pikeun dibawa kalayan gampang.

    Sareng nganggo bahan lawon Oxford anu disikat 300D sareng aluminium foil tahan cai di jero, tuang siang anjeun bakal tetep seger sadinten.

    O1CN01rMoUaq1DDrEhTqRuI_!!2379210183-0-cib

    Aluminium foil bahan waterproof dina jero pikeun tetep dahar beurang anjeun seger jeung ditangtayungan.

    Nyadiakeun insulasi pikeun ngajaga dahareun anjeun dina suhu anu pas.Gampang pikeun ngabersihan sareng ngusap.

    Anjeun tiasa ngarasakeun dahar beurang anjeun sagampil seger sakumaha nalika anjeun dipak eta.Desain gampang pikeun ngabersihan hartina anjeun bisa make eta leuwih sarta leuwih deui.

    O1CN01s6Se4D1DDrBVMbf3X_!!2379210183-0-cib
    O1CN01Tgv7Pw1DDrBXkIo4B_!!2379210183-0-cib
    O1CN01hMMs9k1DDrEZ5sDfz_!!2379210183-0-cib
    hasilna

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami