Disesuaikeun Foldable Waterproof Zipper Closure Pangiriman Kadaharan Thermo Kantong sareng Tali Sling ACD-H-036

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • fungsi:Tetep dahareun haneut tur tiis
  • ukuran:38 * 25 * 31cm atanapi tiasa disaluyukeun
  • Modél:ACD-H-036
  • Tipe::Leungeun Candak Pangiriman Thermo Kantong
  • Bahan:PVC luar mateiral + aluminium foil + EPE busa jero
  • warna:Oranyeu atanapi warna anjeun
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

    Jumlah barang: ACD-H-036
    Ukuran Luar : 38 x 25 x 31 cm;
    Ukuran Dalam : 36 x 23 x 29 cm
    Beurat: 1,61 kg
    Ukuran Paket: 58x40x64cm, 18pcs/ctn

    Fitur:

    1-Kasenangan anu lega:Kantong Pangiriman Dahareun kami gaduh kapasitas anu ageung, janten sampurna pikeun ngangkut rupa-rupa ukuran sareng jinis tuangeun, naha pikeun pesenan tunggal atanapi sababaraha porsi.
    2-Tetep seger, tetep haneut: Dilengkepan busa 5mm sareng lapisan aluminium foil, kantong pangiriman kami ngajamin insulasi anu saé pikeun ngajaga suhu anu sampurna pikeun nikmat kuliner palanggan anjeun.
    3-Brave Unsur:Dijieun tina bahan PVC 500D kualitas luhur, kantong pangiriman kami tahan cai sareng awét, mastikeun dahareun anjeun tetep kajaga sareng garing salami transit, bahkan dina kaayaan cuaca anu parah.
    4-The Ultimate Food Kurir:Kalayan desain anu unik, nampilkeun seleting normal pikeun aksés anu gampang sareng penampilan modern anu ramping, kantong pangiriman dahareun kami mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun supir pangiriman, réstoran, sareng aplikasi pangiriman, ngabédakeunana tina kompetisi.
    5-Versatility dina Ujung Ramo Anjeun:Idéal pikeun dianggo sareng perusahaan pangiriman, réstoran, sareng aplikasi pangiriman, kantong pangiriman tuangeun kami mangrupikeun solusi pamungkas pikeun ngajaga tuangeun panas sareng seger dina perjalanan.

     

    Ulah settle pikeun nanaon kirang ti pangalusna!Angkat kaulinan pangiriman anjeun sareng Kantong Pangiriman Kadaharan ACD-H-036 kami, dirancang pikeun ngajaga tuangeun anjeun seger, panas, sareng ditangtayungan salami transit.











  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami