Hideung Warna nilon Hot Sale Insulated ransel pikeun Deliveries Rucksack ACD-B-020

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

     

    Jumlah barang: ACD-B-020
    Ukuran Luar : 40 x 40 x 40 cm
    Ukuran batin: 38 x 38 x 38 cm
    Beurat: 3.17KG
    Ukuran Paket: 47.5 x 43 x 43 cm
    Bahan: Luar PVC 900D + busa insulasi 5mm + lapisan 210D + seleting normal + seleting normal

    Fitur:

     

    1. Lega tur Perkasa:Kalayan kapasitas jero 38x38x38cm, kantong pangiriman dahareun kami tiasa nampung sababaraha pilihan tuangeun pikeun bisnis pangiriman, réstoran, atanapi aplikasi anjeun.Palanggan anjeun moal kedah hariwang deui ngeunaan tuangeun tuangeun!
    2. Insulasi Unggul:Dilengkepan busa insulasi 5mm, kantong pangiriman dahareun ACD-B-020 kami mastikeun dahareun anjeun tetep panas sareng seger ti dapur dugi ka panto.Taya deui pizza tiis, sup lukewarm, atawa entrees nguciwakeun!
    3. Kasalametan Kahiji:Kantong pangiriman dahareun kami gaduh desain strip reflektif, anu ngajantenkeun pengendara pangiriman anjeun katingali sanajan dina kaayaan anu hampang.Aranjeunna bakal aman dina jalanna pikeun nganteurkeun tuangeun anu lezat ka palanggan anjeun.
    4. waterproof jeung awét:Dijieun tina bahan PVC 900D premium, kantong pangiriman ieu ngajagi tuangeun anjeun tina unsur-unsur.Hujan atanapi caang, anjeun tiasa ngandelkeun ACD-B-020 kami pikeun ngajaga tuangeun anjeun dina kaayaan anu optimal.
    5. Desain Unik:Desain anu ramping sareng fitur intuitif ngajantenkeun kantong pangiriman dahareun kami nangtung tina kompetisi.Kalayan lapisan 210D sareng seleting kualitas luhur, tanaga pangiriman anjeun bakal nikmati pangalaman anu ramah-pamaké anu maksimalkeun efisiensi.
    6. Aplikasi serbaguna:Sampurna pikeun pangiriman sapédah sareng motor, kantong pangiriman dahareun ACD-B-020 kami mangrupikeun pendamping utama pikeun perusahaan pangiriman, réstoran, atanapi aplikasi.Jaga tuangeun anjeun tetep panas, seger, sareng aman nganggo solusi top-of-the-line kami.

    Ulah sono kaluar dina solusi pangiriman dahareun pamungkas!Kirimkeun patarosan ayeuna sareng tingkatkeun pangalaman pangiriman anjeun sareng Kantong Pangiriman Kadaharan ACD-B-020!








  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami