Disesuaikeun 4G Internet LED Tampilan dina Kantong Pangiriman Takeaway pikeun Ngaiklan 77L ACD-M-009

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    LED Display kantong pangiriman dahareun
    未标题-1-06
    未标题-1-07

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami