Custom PP Woven Waterproof Awét Ngagunakeun Bahan Cooler Supert Market Pangiriman Kantong Asihan Kantong Pangiriman ACD-CW-007

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Penampilan héjo seger jeung caang, desain exquisite.
    Ngalegaan sareng ningkatkeun ukuranana, éta tiasa dimuat pisan, sareng tiasa nampung kabutuhan balanja sapopoé
    sungut kantong mangrupa roll kreatif sarta disegel ku strip Velcro
    Bagian tengah awak kantong dibereskeun ku leungeun, nu shortens jarak gaya jeung ngaheéat usaha nalika mawa kantong
    Humanized mawa dina dua sisi, nalika barang dina kantong anu beurat, anjeun ogé tiasa mawa aranjeunna ku duanana leungeun
    Kantong dirancang kalayan ujung bungkus sadayana, sareng kabelna ketat sareng saé, sareng henteu gampang pikeun muka jalur.
    Aya slot kartu transparan PVC di hareup jeung tukang luar.

    Bisa nempatkeun kartu gudang digolongkeun atawa kartu balanja, jsb.
    Bahan kandel, tahan ngagem, tahan goresan sareng tahan cai, gampang dibersihkeun, kualitas saé!!

    Henteu ngan ukur kantong termal, tapi ogé kantong balanja, tapi ogé kantong panyimpen

    Hiji hal anu multi-tujuan, praktis pisan, anjeun kedah gaduh sababaraha BI di bumi!!
    balanja Supermarket, piknik outdoor.Alus pikeun nyimpen barang-barang di bumi!












  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami