Acoolda Kids dahar beurang Kantong jeung lucu jeung portabel Insulated dahar beurang Tote ACD806

Katerangan pondok:


  • Item NO.::ACD-806
  • Bahan::300D brushed kain Oxford
  • Warna::Pink, Gray, Oxford biru
  • Ukuran::29*19*42CM
  • Kamampuhan suplai::50000
  • OEM::Enya
  • MOQ:1000 lembar
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Naha anjeun bosen nganggo kantong plastik atanapi kotak tuang siang anu ageung pikeun nyandak tuang siang anjeun ka tempat damel atanapi sakola?Kantong dahar beurang Acoolda mangrupikeun solusi anu sampurna!

    Kantong dahar beurang anu hampang sareng kompak, didamel nganggo lawon Oxford 300D disikat sareng aluminium foil tahan cai di jero, bakal ngajaga tuang siang anjeun seger sareng gampang dibawa ka mana waé.

    Ukuran kompak 23L, ukur29*19*42 cmjeung beuratna ngan 0,35kg.Bulk packing ukuran kotak tina60*50*50cm.

    Desain anu hampang sareng kompak ngagampangkeun dibawa ka mana waé anjeun angkat.Kotak ukuran packing bulk idéal pikeun usaha atanapi kulawarga ageung.

    Anjeun tiasa nyandak tuang siang anjeun ka tempat damel, sakola, atanapi piknik tanpa beurat.Kotak ukuran packing bulk ngagampangkeun mésér sacara ageung pikeun kulawarga atanapi bisnis anjeun.

    O1CN01aoFZl31DDrEUZZXlu_!!2379210183-0-cib
    O1CN01idfVXS1DDrBNdD9W2_!!2379210183-0-cib
    O1CN01Q6xYVZ1DDrBKsC0HY_!!2379210183-0-cib
    6403039d76df6500133f8662

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami