Grosir Uber Eats Kantong Insulated Besar Mawa Kantong Pangiriman Kadaharan Komersial Tahan Air ACD-B-038

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • :
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

    Item Jumlah: ACD-B-038
    Ukuran Luar : 38 x 38 x 48 cm
    Ukuran batin : 36 x 36 x 46 cm
    Beurat: 2 kg
    Ukuran Paket: 50x40x42cm 5pcs/ctns
    Bahan: Luar 1680D Poliéster + 5mm insulasi + Aluminium foil pinding + PVC seleting + Food kelas piring kerung

    Fitur:

     

    1-Rooy Interior:Ukuran luar 38x38x48cm sareng ukuran jero 36x36x46cm nawiskeun rohangan anu lega pikeun sadaya kabutuhan pangiriman anjeun, mastikeun pas anu pas pikeun unggal pesenan.
    2-Kinerja Insulasi Unggul:Kantong pangiriman kami gaduh insulasi 5mm, lapisan aluminium foil, sareng piring kerung kelas dahareun, nyayogikeun kontrol suhu anu luar biasa pikeun ngajaga kualitas dahareun.
    3-Konstruksi Waterproof Kasar:Dijieun ku poliéster 1680D sareng dilengkepan seleting PVC, kantong pangiriman kami nangtung pikeun unsur-unsur sareng ngajaga dahareun anjeun aman sareng garing.

     

    Pilih ACD-B-038 pikeun kantong pangiriman anu ngagabungkeun kapasitas luar biasa, insulasi, sareng daya tahan pikeun nyumponan tungtutan bisnis pangiriman anjeun anu maju.

    Ningkatkeun pangalaman pangiriman anjeun nganggo kantong pangiriman ACD-B-038 kami.Klik di dieu pikeun ngagaleuh sareng nikmati mangpaat insulasi top-notch, ruang panyimpen anu lega, sareng desain tahan cai pikeun kiriman anjeun!

    11
    9






  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami