Luar Thermal Reusable Awét Pangiriman Cooler Kantong jeung cecekelan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Rincian parusahaan

Bahan sareng Kualitas Produk

FAQ

Tag produk

Dedicated ka manajemén kualitas ketat tur jasa klien wijaksana, konsumén staf kami ngalaman umumna sadia pikeun ngabahas tungtutan anjeun sarta ngajamin kasenangan klien pinuh pikeun Diskon Biasa Cina Fashion Style Wateproof Makan Siang Piknik outdoor Thermal Reusable Awét Pangiriman Cooler Bags kalawan cecekelan, Urang ngabagéakeun sadayana kalayan klien tur buddies mun meunang di kabaran ku kami pikeun gains silih.Mudah-mudahan tiasa langkung seueur usaha sareng anjeun.
Dedicated ka manajemén kualitas ketat tur jasa klien wijaksana, konsumén staf kami ngalaman umumna sadia pikeun ngabahas tungtutan anjeun sarta ngajamin kasenangan klien pinuh pikeunCina Cooler dahar beurang Kantong jeung dahar beurang Kantong harga, Salaku pabrik ngalaman kami ogé nampa urutan ngaropéa tur nyieun sarua jeung gambar anjeun atanapi sampel nangtukeun spésifikasi jeung desain customer packing.Tujuan utama perusahaan nyaéta pikeun hirup mémori anu nyugemakeun ka sadaya para nasabah, sareng ngadamel hubungan bisnis win-win jangka panjang.Kanggo inpo nu leuwih lengkep, anjeun kudu ngahubungan kami.Sareng mangrupikeun kasenangan kami upami anjeun resep gaduh rapat pribadi di kantor kami.

Rincian Produk sareng Fitur:

Rincian:

Ukuran: Luar 38*35.5*47 cm

Bahan Luar: 900D Nylon Poliéster

Bahan interior: Aluminium Foil

Bahan lapisan jero: 6mm EVA busa + 210D Nylon Ling

Surport Bahan: PP Board nyelapkeun rojongan

Webbing: PP poliéster pikeun Beban beurat

Sisi tukang: Kalayan busa bolu lemes anu nyaman

Pamakéan: Ransel Mawa, Leungeun nyandak, Nyetél dina tonggong motor

Fitur

1. Ieu ransel pangiriman awét.

2. Aya saku samping pikeun mawa barang-barang leutik.

3. Ieu muka hareup kalayan webbing na ngaitkeun.

4. Bisa nahan pizza / Hamburger / dahareun gancang / inuman

5. Cai mibanda Straps ransel taktak nyaman jeung padding busa.

6. Ieu lightweight jeung awét.

Skenario pamakéan:

xiangqing1

Bungkusan sareng pangiriman:

1. Bungkusan dina kantong poli

2. 5-7bag hiji master karton

3. karton packing kalawan luar sabuk aman

4. Loading dina wadahna atawa kapal ka gudang

xiangqing2

Perusahaan:

Guangzhou Acoolda Bags Industry Co., Ltd mangrupikeun pabrik ahli dina kantong cooler, kantong pangiriman dahareun, kantong cooler Scooter, barang ransel pangiriman dahareun.

Pabrik urang gaduh leuwih ti 400 staffs sarta kalawan tilu wangunan produksi nu leuwih ti 10000 méter pasagi.Urang bisa ngahasilkeun 60000 buah kantong pangiriman dahareun per bulan.Kami henteu ngan ukur raja produksi tapi ogé wawuh sareng padamelan bisnis dagang (urang gaduh tim anu kuat sareng ngora).

Komunikasi anu saé + pesenan super pikeun jasa anu ngatur kualitas produk sareng pangiriman tepat waktu!

Ngabagéakeun anjeun ngahubungan kami!

xiangqing3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 33

    材料展示

    客户好评

     

    微信图片_20201202170407

    微信图片_20210401142547

    新平台外卖袋详情2020 (3)

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami