64L Thermo pangiriman dahareun Ransel dahareun panas tiis dahareun ACD-B-001

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Katampi / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 poé
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    Bahan sareng Kualitas Produk

    FAQ

    Tag produk

    Urang biasana yakin yén karakter hiji urang mutuskeun kualitas luhur produk, rinci mutuskeun kualitas produk ', ngagunakeun sumanget workforce realistis, EFISIEN JEUNG INOVATIF pikeun Top Kelas Cina Natal Karung Besar Santa Stocking Hadiah Karung Express Pangiriman Hadir Kantong Beureum Drawstring Hadiah Kantong Ukuran Besar, Usaha kami didedikasikeun pikeun masihan konsumén produk kualitas luhur anu signifikan sareng aman dina harga agrésif, ngajantenkeun unggal palanggan resep kana jasa kami.
    Urang biasana yakin yén karakter hiji urang mutuskeun kualitas luhur produk, rinci mutuskeun kualitas produk, ngagunakeun realistis, EFISIEN jeung INOVATIF sumanget tanaga gawé pikeunHarga Natal sareng Kertas Cina, Pausahaan kami warmly Ujang konsumén domestik jeung luar negeri datang sarta negotiate bisnis kalawan kami.Ngidinan urang babarengan pikeun nyiptakeun énjing anu saé!Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun kalayan ikhlas pikeun ngahontal kaayaan win-win.Urang janji bakal nyobian pangalusna kami nyadiakeun Anjeun sareng kualitas luhur sarta jasa efisien.

    Rincian Produk / Fitur / Bungkusan:

    Rincian:

    Ukuran: Luar 40*40*40cm/62L

    Bahan Luar: PVC waterproof

    Bahan interior: Aluminium Foil

    Bahan lapisan jero: busa EVA 7mm

    Surport Bahan: 5mm PP Board

    Webbing: PP poliéster pikeun Beban beurat

    Sisi tukang: Kalayan busa bolu lemes anu nyaman

    Pamakéan: Ransel Mawa, Leungeun nyandak, Nyetél dina tonggong motor

    Fitur

    1. Éta waterproof seleting nu kualitas luhur batan seleting poliéster.

    2. Kalayan tali ransel sareng dua sisi cecekelan.

    3. Kalawan ransel samping padding busa nu nyieun lalaki pangiriman ngarasa nyaman.

    4. wadah cangkir jeung velcro jero kantong pikeun 4cups / kaléng

    5. Kalawan hiji divider horizontal

    6. Kalawan wadah palastik handap

    7. Kalawan webbing ngaitkeun handap nu bisa diatur dina sisi tukang motor.

    8. Kantong cangkang teuas / lima sisi kalawan panel teuas PVC.

    9. logo Anjeun bisa dicitak di sisi atawa hareup

    10. Kantong kalawan reflecting belang, Ieu bakal aman peuting

    Skenario pamakéan:

    xiangqing1

    Bungkusan:

    1. Bungkusan dina kantong poli

    2. 5-7bag hiji master karton

    3. karton packing kalawan luar sabuk aman

    4. Loading dina wadahna atawa kapal ka gudang

    xiangqing2
    微信图片_20210401142547_副本








  • saméméhna:
  • Teras:

  • 33

    材料展示

    客户好评

     

    微信图片_20201202170407

    微信图片_20210401142547

    新平台外卖袋详情2020 (3)

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami