OEM 110L / 110L / 90L Kantong Skuter Pangiriman Dahareun pikeun Sapédah / Sapédah Motor Pangiriman Ransel Top / Loading Hareup ACD-B-002

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

    1. Item Jumlah: ACD-B-002
    2. Ukuran Luar : 52 x52x48 cm
    3. Ukuran jero: 50 x50x46 cm
    4. Beurat: 4,16 kg
    5. Ukuran pakét: 52 x53x68cm, 5 lembar/ctn
    6. Bahan: Luar 500D PVC + 5mm insulasi busa + Aluminium foil pinding + PVC seleting + Food kelas piring kerung

    Fitur:

    1-Desain ramah-pamaké:Kantong insulated ACD-B-002 kami gaduh Velcro kualitas luhur pikeun muka sareng nutup anu gampang, sareng jalur reflektif pikeun ningkatkeun pisibilitas wengi, mastikeun genah sareng kaamanan salami pangiriman anjeun.

    2-Insulasi Superior:Dilengkepan ku 3 lapisan bahan insulasi, kalebet padding aluminium foil, busa insulasi termal kandel, sareng lawon dénsitas luhur, kantong pangiriman katering ieu ngajaga tuangeun sareng inuman anjeun dina suhu anu sampurna pikeun waktos anu berkepanjangan.

    3-Teguh sareng Serbaguna:Kalawan pigura fiberglass lightweight, piring handap removable, sarta divider adjustable, kantong beurat-tugas ieu nyegah runtuhna sarta accommodates rupa wangun bungkusan dahareun.Saku PVC transparan ngamungkinkeun pikeun branding customizable atanapi iklan.

    Maksimalkeun efisiensi pangiriman anjeun nganggo kantong insulasi ACD-B-002, dirancang pikeun ngajaga dahareun anjeun dina suhu anu sampurna sareng mastikeun pangiriman anjeun dina gaya.Pencét pikeun mesen ayeuna sareng ngarobihkeun pangiriman tuangeun sareng pangalaman katering anjeun!












  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami