Ngaropéa Hard Sale Pangiriman Ransel sareng Insulasi Tas Pembawa Pangan Termal ACD-B-018

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

     

    Jumlah barang: ACD-B-018
    Ukuran Luar : 38 x 35 x 47 cm
    Ukuran batin: 36 x 33.5 x 45 cm
    Beurat: 2,2 kg
    Ukuran Paket: 41x40x49 1pcs/ctns 4.2kgs
    Bahan: Luar 900D PVC poliéster + 5mm insulasi busa + 420D Lapisan + Dahareun kelas PVC Rak + seleting Normal

    Fitur:

     

    1. Kapasitas ageung:Kantong pangiriman ieu dirancang pikeun nampung pesenan panggedéna anjeun.Kalayan interior anu lega, anjeun tiasa ngangkut sababaraha piring kalayan gampang tanpa kedah seueur perjalanan.
    2. Insulasi anu saé:Busa insulasi 5mm ngajamin yén tuangeun anjeun tetep dina suhu anu sampurna, henteu paduli sabaraha lami pangiriman.Konsumén anjeun bakal ngahargaan kualitas sareng rasa tuangeunana, sanaos dikirim ka payuneunana.
    3. Bahan waterproof:Kalayan bagian luar poliéster PVC anu tahan cai, tuangeun anjeun tetep garing sanajan dina dinten anu paling hujan.Fitur ieu ogé ngajadikeun beberesih sareng perawatan gampang sareng teu repot.
    Tapi éta henteu sadayana, kantong pangiriman kami gaduh desain anu unik anu bakal ngajantenkeun anjeun nangtung tina kompetisi.
    4. Desain Unik:Kantong anu ramping sareng modéren pasti bakal ngingetkeun palanggan anjeun sareng masihan kesan anu langgeng.Desain ergonomis na kalawan handles empuk jeung tali taktak ensures yén éta gampang dibawa sabudeureun, sanajan dina ruteu pangiriman panjang.

     

    Aplikasi:
    Kantong pangiriman dahareun kami sampurna pikeun perusahaan pangiriman, réstoran, sareng aplikasi pangiriman.Éta dirancang pikeun nyumponan kabutuhan anjeun sareng mastikeun yén tuangeun anjeun dugi ka tujuanna seger sareng nikmat.

    Janten naha ngantosan?Kirimkeun patarosan ayeuna sareng angkat jasa pangiriman tuangeun anjeun ka tingkat salajengna sareng Kantong Pangiriman Pangan Ultimate kami - ACD-B-018.










  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami