Ngaropéa 16inch Hot diobral Cina High Quality Adat Pizza Thermo Kantong 18inch * 2 kotak ACD-P-001

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Unggal anggota tunggal ti tim kauntungan efisiensi badag urang peunteun sarat konsumén 'jeung komunikasi organisasi pikeun Hot diobral Cina High Quality Adat Pangiriman Dahareun Cooler Kantong, "Quality mimitina, Harga jual paling affordable, Company pangalusna" bakal sumanget organisasi urang.Urang tulus ngabagéakeun anjeun pariksa kaluar bisnis urang jeung negotiate bisnis silih!
    Unggal anggota tunggal ti tim kauntungan efisiensi badag urang nilai syarat konsumén 'jeung komunikasi organisasi pikeunCina Cooler Kantong jeung harga Pangiriman, Ayeuna urang gaduh leuwih ti 8 taun pangalaman dina industri ieu sarta boga reputasi alus dina widang ieu.produk urang geus meunang pujian ti konsumén sakuliah dunya.Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah ngawujudkeun tujuanana.Kami ngalakukeun usaha anu hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu sareng ngabagéakeun anjeun pikeun gabung sareng kami.

    Rincian Produk sareng Fitur:

    Rincian:

    Ukuran: Luar 42*42*13 cm

    Bahan Luar: 600D poliéster

    Bahan interior: 210D poliéster

    Bahan lapisan jero: busa EVA 7mm

    Webbing: PP poliéster pikeun Beban beurat

    Pamakéan: Leungeun nyandak Mawa

    Fitur

    1. Ieu gampang mawa pizza kantong insulated pikeun 2boxes pizza

    2. Warna kantong jeung logo bisa ngaropéa lamun kuantitas anjeun nepi ka 500pcs

    3. kantong nu cocog pikeun 16inch pizza

    4. kantong keur pangiriman doordash

    5. Kantong téh hampang tur mibanda éfék insulasi alus

    Bungkusan sareng pangiriman:

    1. Packing dina kantong poli

    2. 5-7bag hiji master karton

    3. karton packing kalawan luar sabuk aman

    4. Loading dina wadahna atawa kapal ka gudang.

    xiangqing2

    Perusahaan:

    Guangzhou Acoolda Bags Industry Co., Ltd mangrupikeun pabrik ahli dina kantong cooler, kantong pangiriman dahareun, kantong cooler Scooter, barang ransel pangiriman dahareun.

    Pabrik urang gaduh leuwih ti 400 staffs sarta kalawan tilu wangunan produksi nu leuwih ti 10000 méter pasagi.Urang bisa ngahasilkeun 60000 buah kantong pangiriman dahareun per bulan.Kami henteu ngan ukur raja produksi tapi ogé wawuh sareng padamelan bisnis dagang (urang gaduh tim anu kuat sareng ngora).

    Komunikasi anu saé + pesenan super pikeun jasa anu ngatur kualitas produk sareng pangiriman tepat waktu!

    Ngabagéakeun anjeun ngahubungan kami!

    xiangqing3











  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami