Kantong Cooler Dahareun Disesuaikeun Kotak Dahar Dahar Persiapan Hidangan sareng 6 Wadah Kontrol Bagian Pangan ACD-M-003

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Item NO:ACD-CM-003
  • Bahan:600D poliéster + PEVA Pinding + EPE Foam jero
  • Ukuran produk:44*24*24 cm
  • Kapasitas:100000pcs per bulan
  • OEM:Narima
  • warna:Disaluyukeun
  • MOQ:1000 BAGIAN
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

    Item Jumlah: ACD-CM-003
    Ukuran: Ukuran Luar - 44 x 24 x 24 cm
    Ukuran batin - 42 x 22 x 22 cm
    Spésifikasi: Beurat - 0,66kgs
    Bahan - Poliéster 600D + busa insulasi 6mm + PEVA + seleting normal

    Fitur:

     

    1. Performance insulasi unrivaled:Tetep dahareun anjeun seger jeung inuman tiis tiis pikeun jam kalayan téhnologi insulasi canggih kami.Naha éta dinten usum panas atanapi malem usum tiis, percanten ka kantong anu langkung tiis pikeun ngajaga suhu tuangeun anjeun.
    2. awét & waterproof:Dijieun ku 600D Poliéster kualitas luhur sareng lapisan PEVA, kantong cooler kami dirancang pikeun tahan ngagem sareng cimata bari nawiskeun panyalindungan tahan cai lengkep.Dijamin, barang anjeun bakal tetep aman sareng garing sanajan dina usum hujan anu teu kaduga.
    3. Serbaguna & Bergaya:Desain sleek kantong cooler urang jeung kamampuhan sababaraha pamakéan ngajadikeun eta sampurna pikeun pausahaan pangiriman, réstoran, atawa on-the-go individu.Paké eta pikeun pangiriman dahareun, piknik, atawa ngan saukur salaku kotak dahar beurang stylish.
    4. OEM jeung ODM Service: Sesuaikeun kantong cooler anjeun pikeun minuhan sarat unik anjeun.Pilih warna, bahan, sareng desain anu anjeun pikahoyong, sareng ngajantenkeun merek anjeun menonjol tina kompetisi.

     

    Aplikasi:
    Idéal pikeun bisnis pangiriman, peminat outdoor, atawa profésional sibuk, kantong cooler kami teh solusi pamungkas pikeun ngajaga item sénsitip suhu salila transit.Tina tuangeun panas dugi ka inuman anu tiis, percanten ka kantong anu langkung tiis pikeun nganteurkeun pangalaman anu pangsaéna.

     

    Entong luput kasempetan pikeun ningkatkeun kaulinan pangiriman anjeun.Kirimkeun patarosan ayeuna sareng mendakan mangpaat kantong cooler top-notch kami!










  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami