Cina Pabrik Hideung Waterproof Logo ngaropéa Pizza Ngabuburit ransel seleting panutupanana Insulated Aluminium Kantong Pangiriman Dahareun

Katerangan pondok:


Rincian produk

Rincian parusahaan

Bahan sareng Kualitas Produk

FAQ

Tag produk

Kalawan téhnologi ngarah urang ogé sumanget urang inovasi, gotong royong, kauntungan sarta kamajuan, urang bade ngawangun masa depan makmur bareng jeung parusahaan esteemed anjeun pikeun Cina borongan Cina Factory Hideung Waterproof ngaropéa Logo Pizza Ngabuburit ransel seleting Insulated Aluminium Kantong Pangiriman Dahareun. , Urang ngarasa yén rojongan kami haneut tur profésional bakal mawa anjeun kejutan pikaresepeun sakumaha sampurna salaku pakaya.
Kalayan téknologi unggulan urang ogé sumanget inovasi, gotong royong, kauntungan sareng kamajuan, urang badé ngawangun masa depan anu makmur sareng perusahaan anjeun anu terhormat pikeunKantong Pangiriman Cina sareng Harga Kantong Pangiriman Kadaharan, Abiding ku motto urang "Tahan ogé kualitas sarta jasa, Kapuasan Konsumén", Ku kituna kami nyadiakeun klien kami kalayan produk kualitas luhur sarta layanan alus teuing.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun informasi salajengna.

Rincian Produk sareng Fitur:

Rincian:

Ukuran: Luar 44*38*45 cm

Bahan Luar: 500D pvc

Bahan interior: Aluminium Foil

Bahan lapisan jero: busa EVA 6mm

Surport Bahan: PP Board nyelapkeun rojongan

Webbing: PP poliéster pikeun Beban beurat

Sisi tukang: Kalayan busa bolu lemes anu nyaman

Pamakéan: Ransel Mawa, Leungeun nyandak, Nyetél dina tonggong motor

Fitur

1. Éta 2019-2020New design ransel pangiriman dahareun

2. Lampu reflective patches panel hareup ngajadikeun supir jeung kantong leuwih katingali peuting.

3. The cushion nyaman pangalusna nu ngajadikeun lalaki ngarasa rileks sapopoe

4. kantong pangiriman dahareun ransel profésional ieu ogé dilengkepan awét padded luhur cecekelan dijieun sampurna pikeun beban beurat.Lantaran kitu, éta ngadistribusikaeun beurat dina tonggong supir langkung merata.

5. Kain antibakteri nyegah kabentukna baktéri sareng jamur anu nyababkeun bau sareng kontaminasi di jero kantong.

Kantong 6.The nyaeta extendable sabab loba dipaké di Amérika Kidul jeung Éropa

Skenario pamakéan:

xiangqing1

Bungkusan:

1. Bungkusan dina kantong poli

2. 5-7bag hiji master karton

3. karton packing kalawan luar sabuk aman

4. Loading dina wadahna atawa kapal ka gudang

xiangqing2

Perusahaan:

Guangzhou Acoolda Bags Industry Co., Ltd mangrupikeun pabrik ahli dina kantong cooler, kantong pangiriman dahareun, kantong cooler Scooter, barang ransel pangiriman dahareun.

Pabrik urang gaduh leuwih ti 400 staffs sarta kalawan tilu wangunan produksi nu leuwih ti 10000 méter pasagi.Urang bisa ngahasilkeun 60000 buah kantong pangiriman dahareun per bulan.Kami henteu ngan ukur raja produksi tapi ogé wawuh sareng padamelan bisnis dagang (urang gaduh tim anu kuat sareng ngora).

Komunikasi anu saé + pesenan super pikeun jasa anu ngatur kualitas produk sareng pangiriman tepat waktu!

Ngabagéakeun anjeun ngahubungan kami!

xiangqing3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 33

    材料展示

    客户好评

     

    微信图片_20201202170407

    微信图片_20210401142547

    新平台外卖袋详情2020 (3)

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami