Ransel Pangiriman Kadaharan Pribadi Produsén Produsén ti Cina BSCI OEM Produsén ACD-B-121

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

    Jumlah barang: ACD-B-121
    Ukuran Luar : 43 x 43.5 x 47 cm
    Ukuran batin: 42 x 42.5 x 45 cm
    Beurat: 0,63 kg
    Bahan: 100g non-anyaman + 2mm Aluminium foil kalayan busa + seleting normal

    Fitur:

     

    1. Lega & Efisien:Mawa langkung seueur tuangeun dina perjalanan anu kirang, hatur nuhun kana rohangan jero anu lega.
    2. Solusi anu tiasa disaluyukeun:Sesuaikeun ransel anjeun pikeun kabutuhan unik anjeun kalayan jasa OEM & ODM kami.
    3. Insulasi Unggul:Tetep dahareun haneut tur seger pikeun lila, kahadean tina téhnologi insulasi canggih kami.
    4. Uncompromising Waterproofing:Tong ngantepkeun hujan sakedik ngarusak kiriman anjeun, percanten kana bahan tahan cai kami.
    5. Ngajaga Rides Nighttime anjeun:Tetep katingali sareng aman kalayan desain strip reflective pikeun kaamanan tambahan.
    6. Aplikasi serbaguna:Sampurna pikeun perusahaan pangiriman, réstoran, sareng perusahaan aplikasi pangiriman.

     

    Siap ningkatkeun kaulinan pangiriman anjeun?Kirimkeun patarosan ayeuna sareng tingkatkeun pangalaman palanggan anjeun nganggo ACD-B-121 Food Delivery Backpack kami!









  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami