Australia Aturan Anyar Reflecting Customzied Logo jeung Warna Kantong Pangiriman Dahareun ACD-B-142

Katerangan pondok:


  • 1.MOQ:100-500 sapotong / jenis
  • 2. Kamampuhan suplai:40000 Potongan / Potongan per Bulan
  • 3. LOGO:OEM
  • 4. Syarat-syarat Usaha:EXW / FOB / CIF / DDP
  • 5. Sertifikat:BSCI / SGS / ISO9001
  • 6. Tempat asalna:Guangdong, Cina
  • 7. Syarat pembayaran:T/T, Alibaba Trade Assurance/Wechat/Paypal/Western Union
  • 8. cara pengiriman barang:Fedex / DHL / EMS / TNT / Ka Airport / Ka Port Anjeun
  • 9. Merk:Acoolda
  • 10. OEM:Ditampa / ukuran & warna
  • 11. Sampel waktos:7 dinten
  • 12. Whatsapp:0086 18924204514
  • Bahan:bahan epp
  • ukuran:43L / 21L / 60L / 65L / 81L / 108L
  • warna:Abu
  • Rincian produk

    Rincian parusahaan

    OEM & ODM Service

    Kontrol Kualitas Produk

    Bungkusan

    Tag produk

    Inpormasi produk:

    Jumlah barang: ACD-B-142
    Ukuran Luar : 42 x 34 x 46 cm
    Ukuran batin : 40 x 32 x 44 cm
    Bahan: Dijieun nganggo lapisan luar 840Dpvc anu kuat, busa insulasi anu unggul, lapisan jero aluminium foil, seleting normal anu teu kuat, sareng dilengkepan ku panel PP.
    Fitur:

    Ruang Voluminous:The ACD-B-142 boasts kapasitas badag, sampurna pikeun ngajaga sababaraha pesenan dahareun diatur tur gembleng.Diménsi jerona anu lega nyaéta 40x32x44cm ngamungkinkeun transportasi lancar tina rupa-rupa ukuran tuangeun tanpa kompromi kana integritas dahareun.

    Insulasi Termal Unggul:Ditingkatkeun ku busa insulasi kelas luhur sareng lapisan aluminium foil, kantong pangiriman dahareun ieu ngajamin ingetan panas anu saé.Kadaharan anjeun tetep panas ti dapur ka panto, mastikeun tuangeun anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun para palanggan anjeun unggal waktos.

    Desain-sentris kaamanan:Dilengkepan jalur reflektif, ACD-B-142 ningkatkeun pisibilitas pengendara, mastikeun kasalametan salami pangiriman wengi-wengi.

    Bahan Tahan Cuaca:Diwangun tina 840Dpvc, kantong pangiriman ieu nawiskeun daya tahan anu teu aya tandingan sareng panyalindungan tahan cai.Hujan atawa caang, kadaharan anjeun tetep aman tur garing, delivering rasa jeung kualitas konsumén Anjeun ekspektasi.

    Serbaguna sareng Nyaman:Kalayan desain praktis anu nampung kurir sapédah sareng motor, kantong pangiriman ieu idéal pikeun perusahaan pangiriman, réstoran, sareng aplikasi pangiriman anu milari solusi anu éfisién sareng dipercaya pikeun kabutuhan transportasi dahareun.

    Investasi dina pendamping anu sampurna pikeun kabutuhan pangiriman anjeun ayeuna.ACD-B-142 langkung ti ngan ukur kantong pangiriman dahareun-éta jaminan palanggan anu bagja sareng sugema.Kirim hiji panalungtikan ayeuna pikeun ngamankeun solusi pamungkas pikeun kaperluan pangiriman dahareun anjeun!







  • saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_画板 1 副本

     

    OEM & ODM

    kaca 3

    kaca 5

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami